Aspekty toksykologiczne żywności modyfikowanej genetycznie: artykuł nr 4568
2007-05-15 23:23:41 Biotechnologia
Serdecznie zapraszamy na wykład: Aspekty toksykologiczne żywności modyfikowanej genetycznie organizowany w ramach Festiwalu Nauki w Krakowie. Wykład poprowadzi dr hab. E. Sikora w dniu 11 maja 2007 o godzinie 11:00 w sali wykładowej nr 1 na ulicy Balickiej 122. Wstęp wolny.
Program Festiwalu Nauki w Krakowie
Wybrane wiadomości z bitechnologii
- Metoda otrzymywania genetycznie zmienionego wirusa grypy
- Bio-Forum 2008
- Myszy poczęte z plemników utworzonych z komórek macierzystych
- Pierwsze warsztaty laboratoryjne dla studentów farmacji
- III Krajowy Kongres Biotechnologii
- Kompleksowe szkolenie: komercjalizacja, marketing innowacji technologicznych, ochrona własności intelektualnej
- UE sfinansuje badania nad komórkami macierzystymi